De Jachtmakelaar voor het Lauwersmeer en omstreken!

Welkom bij Easy Sail, de jachtmakelaar voor het Lauwersmeer en omstreken. Onderstaande schepen hebben wij in de verkoop. Mocht jouw droomschip er niet bij zitten neem dan contact met ons op, niet al onze schepen staan online en wie weet hebben wij jouw ideale boot al aan de kade liggen. Heb je interesse in een boot of wil je jouw boot via ons aanbieden, bel 06 – 21 455 286 of mail info@easysail.nl

Let op bezichtigingen uitsluitend op afspraak! For our foreign visitors; we speak English und natürlich auch Deutsch.


Social media:

logo-facebook

logo-twitter

Easy Sail heeft jouw nieuwe zeiljacht, sloep, RIB, motorboot, recreatie ark, of welke type boot je ook zoekt al aan de kade liggen!


Hooveld 850 Deksalonkruiser: € 23.850,-

Met recht een prachtjacht, dat is deze Hooveld 850 Kruiser met deksalon, dat betekent dat je vanuit het stuurhuis middels openslaande deuren zo de ruime achterkuip in kunt lopen. Het ultieme binnen/buitengevoel. Deze Hooveld is uitgerust met een boegschroef die het varen en manoeuvreren wel heel makkelijk, Easy,  maakt. Een heerlijk ruim en door de grote ramen ook licht schip dat van alle gemakken is voorzien. De Hooveld is goed gebouwd, voorzien van de onverwoestbare Peugeot Indenor Diesel en ready to go. Kom kijken.

Meer weten? Mail ons op info@easysail.nl


Allrounder 21: € 27.500,-

Hoe cool is dit? Een in 2000 gebouwde Allrounder 21 met een dikke 165PK Yamaha diesel met heckdrive, dat vaart echt helemaal geweldig. De boot is gebouwd van aluminium, dus onderhoudsarm, en altijd goed onderhouden (ondanks dat onderhoudsarme….). Het schip is meer dan compleet en alles werkt naar behoren. Een meer dan oerdegelijke krachtpatser die voor diverse doeleinden geschikt is, ga er mee vissen op de Noordzee, ga er mee diepzee duiken of…. gewoon lekker over de binnenwateren. De boot kan het.

Meer weten? Mail ons op info@easysail.nl


Kok Zeeschouw platbodem: € 13.950,-

Zoek jij een traditioneel oerNederlands platbodem zeiljacht waar je direct mee weg kunt en…. voor een weggeefprijs?! HEBBES! Deze Kok Zeeschouw rinkelt al jouw belletjes. Ze is goed onderhouden, helemaal compleet en voorzien van tal van authentieke details zoals een erg fraai glas in lood raam en hele leuke Delftsblauwe tegeltjes in de kombuis. Dit is een heel gezellig schip voor dito vaartochten over het Wad en andere prachtige wateren. Uiteraard voorzien van een goedlopende inboard diesel, een Farymann in dit geval. Recent geschilderd en al het houtwerk is ook weer gedaan. Gewoon een prachtjacht!


Pearson 26: € 4.950,- Ruimtewonder!

Heerlijk ruim zeiljacht van goede werf. Deze Pearson 26 is echt een prachtboot, ze is in Amerika gebouwd en er zijn er bijna 1500 van verkocht destijds. Het succes van deze Pearson 26 zit hem met name in de combinatie van een fraaie lijn, goede zeileigenschappen en tegelijkertijd een zee aan binnenruimte. De Perason die wij hier aanbieden heeft recente zeilen, een recente 8PK Yamaha 4 takt BBM. met elektrische start en een recente huik + sprayhood. Kortom direct ready to go. Prima schip voor een SCHERPE prijs. Kom kijken!

Meer weten? Mail ons op info@easysail.nl


Hoora Polyvalk: € 5.950,-

Hele mooie in absoluut nieuwstaat verkerende Hoora Polyvalk, wie heeft daar nou niet in leren zeilen?!?!? De Polyvalk die wij hier aanbieden is dus in nieuwstaat en ook nog eens meer dan compleet. Alles zit erbij, van trapeze tot wintertent en van fenders tot helmstokverlenger, supercompleet. Dan de motor, ook alweer zo’n goednieuwsshow, een Yamaha 4PK 4takt van 2014 met slechts 50 draaiuren, de verpakking zit er bijna nog omheen……. Gewoon een goede Polyvalk die je van de tweede eigenaar koopt, dus geen half stuk gevaren voormalige huurboot, nope: een prima zeilboot zonder gebreken en ready to go.


Oceaan 25 zeiljacht: € 5.850,-

Goed onderhouden en plezierig compleet Van de Stadt design Oceaan 25 zeiljacht. Deze boot zeilt geweldig en is prima solo te zeilen. Van binnen geweldige originele retro kussens (je weet wel met zo’n vrolijk jaren 80 ruitjes design), kussens en interieur in nette staat. Dit is nou typisch zo’n boot die je in een opwelling koopt, omdat hij zo leuk is, en waar je dan de rest van je leven helemaal happy van bent. Echt een leuk ding voor stiekem best een scherpe prijs, toch?!


Albin 25 zeiljacht/motorsailor: € 11.900,-

Oerdegelijke Scandinavische boot met heel veel mogelijkheden. Stel nou dat de Vikingen destijds polyester hadden uitgevonden…. dan hadden ze de wereld veroverd op Albin 25’s. Wat een stevig, degelijk ding. De Albin 25 die wij hier aanbieden is in een motorsailor uitvoering, er zit een gietijzeren kiel onder van Krupp Stahl (die is er over 200 jaar nog) en een vol tuig (mast, stagen, giek en zeilen). De huidige eigenaar heeft er nooit mee gezeild maar het kan dus wel. Verder een ruimtewonder van de bekende Albin werf. Dit is echt een goed schip.

Meer weten? Mail ons op info@easysail.nl


Van der Stadt 34 vertrekkersboot: € 39.500,-

Heb jij plannen voor een wereldreis over het water? Zoek jij een meer dan zeewaardige vertrekkersboot die direct ready to go is? HEBBES! Deze Van de Stadt 34 is echt 100% klaar voor vertrek naar Antartica, de Azoren, Australië, Amerika en ook alle bestemmingen die niet met een A beginnen. Dit schip heeft de bekende Colin Archer race (Lauwersoog – Stavanger) 4 x keer gevaren. Alle apparatuur zit erop: radar, plotter, AIS en ga zo maar door. In combinatie met de prima binnenruimte en de zware bouw is dit zeiljacht meer dan geschikt voor een trip rond de wereld. Uiteraard kun je haar ook ‘gewoon’ voor binnenwateren gebruiken….. maar hoe groter het water, hoe beter deze Van de Stadt 34 tot haar recht komt. Wat een stoer schip!


Dehler Delanta 76AK zeiljacht: € 6.950,-

Wat kunnen wij zeggen over deze Dehler Delanta 76AK, dit is immers een van de bekendste zeiljachten ooit gebouwd waarvan er alleen al in Nederland meer dan 1.000 rondvaren?! Wel….. de Delanta die wij hier aanbieden heeft een vernieuwde motor, de oude Faryman is vervangen voor een goedlopende en veel stillere Yanmar diesel. Daarnaast zijn de huk, de sprayhood en de kuiptent recent vernieuwd en is de boot de afgelopen jaren zeer goed onderhouden. Alles werkt, alles in goede staat, das ook wel eens lekker toch?! Kortom een prima zeilend schip van uitmuntende Duitse degelijkheid voor een plezierige prijs.

Meer weten? Mail ons op info@easysail.nl


Tamar 24 zeiljacht: € 7.950,-

Wanneer je dit Tamar 24 zeiljacht voor het eerst ziet heb je wellicht iets van ‘wat een gek ding‘. Klopt, hadden wij ook. Wanneer je dan iets verder kijkt zie je al snel het briljante aan dit schip. Door de center cockpit heb je een prima zicht over de boot zelf en het water om je heen, je zit diep beschut en hebt bij zwaar weer direct een veilig gevoel. De voor en achterkajuit bieden heel veel ruimte, ideaal voor gezinnen waardoor de ouders echt plezierig gescheiden van de kids kunnen slapen ;). Kom kijken, deze Tamar 24 is de moeite meer dan waard en helemaal compleet. Dus kijken, kopen, varen en…. genieten natuurlijk!

Meer weten? Mail ons op info@easysail.nl


Langenberg Notarisboot: € 29.850,-

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een stukje geschiedenis. Deze schitterende echte oerHollandse Notarisboot is in 1923 gebouwd bij de Langenberg Werf te Leeuwarden. Bijna 100 jaar oud! Dit houten pronkstuk is recent flink onder handen genomen zodat ze weer klaar is voor de volgende 100 jaar. We zijn op zoek naar een nieuwe eigenaar die dit unieke stukje varend erfgoed wil koesteren en deel uit wil gaan maken van haar geschiedenis. Iemand die houdt van iets moois en dat mooie wil behouden voor de toekomst. Tegelijkertijd wel iemand die er lekker mee gaat varen, er van gaat genieten…. ja of haar zelfs commercieel gaat inzetten. Dit schip moet je komen bekijken, zo mooi, zo’n brok uitstraling, geweldig…. en ze is gewoon te koop bij Easy Sail…. het moet niet gekker/mooier worden.


Clever 23 zeiljacht: € 8.950,-

Heerlijk zeiljacht met hefkiel die met de kiel omhoog slechts 30 centimeter diepgang heeft….. das zo’n beetje de diepgang van een fles Cola bijvoorbeeld. Deze Clever 23 heeft, leest u even mee: NIEUWE zeilen, NIEUWE zitkussens in de kajuit, NIEUWE bekleding in de kajuit, een NIEUWE mast, giek, stagen etc. etc. etc. Eigenlijk zijn alle belangrijke zeilzaken NIEUW. Er zit daarnaast een prima lopende recente Honda BBM bij, 4 takt met 8PK. Met dit zeiljacht kun je droogvallen, snel zeilen, lekker ronddobberen en zo het strand op varen. Een zorgeloze boot.


Huitema Zeeschouw 920: € 27.500,-

Deze Huitema Zeeschouw kenmerkt zich door 2 hele leuke zaken en 1 voor sit schip heel logisch iets. Allereerst het logische! Dit schip is zeer goed onderhouden en plezierig compleet, zo dat is gezegd. Daarnaast is ze 1, waanzinnig ruim van binnen zowel als de kuip en het voordek (echt een ruimtewonnder waar je heel EASY met je hele gezin/familie/vrienden mee weg kunt) en 2: ze zeilt geweldig. De huidige eigenaar is ooit op een tocht naar het Duitse Waddeneiland Borkum overvallen door windkracht 10. I.p.v. in paniek overboord te springen heeft hij haar met de fok erop veilig naar de haven gezeild. Een topboot.


Kooijman & de Vries Grundel 625: € 6.650,-

Kun je over een boot zeggen ‘wat een dotje’?….. Ja, wanneer het gaat om een Kooijman & de Vries Grundel 625, dan kan het. Dan moet het gewoon. Wat een dotje zeg. Deze platbodem is in topstaat. Ze is in 2006 compleet gerestaureerd en sindsdien eigenlijk niet gebruikt. Alles is als nieuw en ziet er geweldig uit. Een heerlijke boot om met z’n tweetjes de Nederlandse wateren mee te verkennen. Echt een headturner, zo mooi en schattig.


Boston Whaler 13 SuperSport: € 6.950,-

Powerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Dit is de ultieme funboat. Met zijn 50PK Mercury outboard heb je meer dan voldoende power aan boord. Jeremy Clarkson, je weet wel die van TopGear, heeft hem ook….. en zo niet, dan wil hij er eentje. Deze Boston Whaler 13 SuperSport is in topstaat, nog bijna helemaal origineel en compleet met goede wegtrailer. De boot haalt met gemak 70 KM.P.U. dus waterskiën en wakeboarden is uiteraard mogelijk. Een onzinkbare, zeer goede Boston Whaler voor jaren en jaren pure ACTIE & FUN op het water!


Cornish Crabber 22: € 41.500,-

‘ Hé’, zul je zeggen, ‘dit schip hebben we eerder gezien’. KLOPT! De huidige eigenaar heeft deze schitterende Cornish Crabber 22 ongeveer een klein jaar geleden bij Easy Sail aangekocht. ‘En nu alweer weg?’ KLOPT ook. Met pijn in zijn hart, grote pijn…. maar zijn vriendin houdt niet van zeilen en heeft een camper (ja echt….). Dus deze in nieuwstaat verkerende, waanzinnig compleet uitgeruste en heerlijk zeilende Cornisch Crabber 22 kan gewoon jouw boot worden. Kom kijken, dit is zo’n prachtjacht(je), zonde om haar te laten liggen.


Westerdijk 850 Zeeschouw: € 16.900,-

VERKOCHT!

Deze Westerdijk 850 Zeeschouw is MEER dan goed onderhouden. Dit is typisch zo’n platbodem zeiljacht van een eigenaar die er meer tijd aan heeft besteedt de boot in topstaat te houden dan ermee te varen. Eeuwig zonde, vandaar dus ook de verkoop. Dit schip is echt in mega staat. Prima onderhouden, plezierig compleet en met een hele fraaie lijn. Met deze Westerdijk kun je direct op pad en waarom zou je dat niet doen, voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

SCHIP is VERKOCHT!


MacWester Wightclass Ketch: € 24.950,-

Waanzinnig goed onderhouden MacWester Wightclass Ketch kimkiel zeiljacht. Ja…. deze is dus echt af. De meeste zaken aan boord zijn recent vernieuwd of in zo’n goede staat dat ze recent vernieuwd zouden kunnen zijn. Deze MacWester komt nog uit de tijd dat ze polyester schepen , voor alle zekerheid, maar extra stevig bouwden. We praten (schrijven) hier over een echt ruimtewonder, de kajuit zelf is al ruim, heb je er nog een gigantische achterkajuit bij. Echt een schip voor grote tochten met je gezin, vrienden, collega’s etc. Ze passen er allemaal in…… Kom kijken in Lauwersoog, want daar ligt ze, dit is echt een beauty!


MacWester Wightclass Sloop: € 21.500,-

Oerdegelijke MacWester Wightclass Sloop. Dit is HET ideale zeiljacht voor iedere wadvaarder. Deze MacWester is zeer zwaar gebouwd met de kimkielen volledig als onderdeel van de romp, dus een keertje met laagwater op de bodem bonken is geen enkel probleem. Verder natuurlijk een heerlijk ruim jacht van binnen. Alle apparatuur is aanwezig, van binnen lekker luxe (wat te denken van een TV met DVD speler?!?!?). Gewoon een eerlijk, heerlijk jacht voor eindeloos veel fijne tochten over de Waddenzee, de Europese kustwateren en natuurlijk de Nederlandse binnenwateren. Ligplaats voor het hele seizoen is betaald.


Beneteau First 26: € 18.950,-

Iedereen kent de Beneteau’s wel. Goed zeilende jachten met lekker veel binnenruimte en een zeer fraaie lijn. Deze Beneteau First 26 heeft leren bekleding (hoe cool is dat), alle apparatuur, een goede motor en een variabele diepgang door het kielmidzwaard. Ideaal voor de Nederlandse wateren….. en meer natuurlijk. Het is een plezierig recent (bouwjaar 1984) zeiljacht dat door de jaren heen steeds goed onderhouden is. Dus…..kijken, kopen, varen!


Leisure 17 (droogvaller): prijs € 1.495,-

Moet je nu eens lezen. Voor nog geen € 1.500,- (€ 1.495,- om precies te zijn) koop je bij Easy Sail een compleet zeiljacht met kimkielen, die kan dus droogvallen op de Waddenzee. Dat is toch geweldig?! Voor zo’n laag bedrag een heerlijk zeilend, oerdegelijk Leisure 17 zeiljacht met goedlopende 5PK Yamaha BBM, nette zeilen, complete inventaris en ga zo maar door. Laat het grote zeilavontuur maar beginnen, voor het geld hoef je het niet te laten.

Meer weten? Mail ons op info@easysail.nl


Koopmans Tornado 1 (type 770): € 3.450,-

KOOPJE!

Door inruil verkregen Koopmans 770, oftewel de Koopmans Tornado 1. Dit zeiljacht is helemaal compleet en direct vaarklaar. Er zit ene goedlopende Volvo Penta inboard diesel in en ze heeft naast een dieptemeter ook een log en windmeter. Van binnen redelijk netjes met hier en daar wel een plekje…. maar daar is de prijs dan ook naar. Een eerlijke boot met veel binnenruimte en een pomptoilet voor een weggeefprijs. Hier val jij je absoluut geen buil aan, kom kijken.

Meer weten? Mail ons op info@easysail.nl


Barberis Show 29: € 12.500,-

Italiaans design….. maar dan op het water, dat is deze Barberis Show 29 helemaal. Dit fraai gelijnde zeiljacht van Italiaanse komaf is klaar voor een nieuwe schipper. Van buiten hier en daar een beetje opfrissen, van binnen in 1 woord geweldig. Diverse leuke design items maken van dit schip echt iets bijzonders. Deze zeiljachten staan bekend om hun goede zeileigenschappen en sportieve karakter, bij uitstek een regatta boot. Er zit een prima lopende Bukh DV10 inboard diesel in en tevens een stel goede zeilen. Ready to Go!


Finnclipper 35 Ketch: € 17.250,-

VERKOCHT!

Zoek jij een ruim zeiljacht voor GROTE en kleine tochten over de wateren van Nederland, Europa en de rest van de wereld? HEBBES! Deze Finnclipper 35 Ketch (dat betekent dat ze een tweede mast heeft) is er klaar voor. Dit schip biedt ongelofelijk veel binnenruimte voor haar lengte, echt bizar zoveel ruimte, en is klaar voor een nieuwe eigenaar. Ze is uitgerust met een goedlopende 45PK sterke Volvo Penta diesel motor en technisch in zeer goede staat. Door de jaren heen zijn er tal van verbeteringen aan dit zeiljacht aangebracht. Alle comfort is aanwezig: verwarming, koelbox, 4 pits kooktoestel, ruim toilet, extra dekramen voor nog meer lichtinval en ga zo maar door. Een zwaar gebouwde alleskunner.

Verkocht naar Duitsland…. eigenlijk een Duitser in NL.


Fairline 40 Speedcruiser: € 62.500,-

Ken jij de Amerikaanse TV serie uit het eind van de 80’er jaren Miami Vice nog? Deze waanzinnig stoere Fairline 40 Speedcruiser lijkt daar direct uit weggevaren te zijn. Je ziet Sonny Crockett en Ricardo Tubbs er zo vanaf springen, geweer in de aanslag, dikke Ferrari ervoor…… Machtig toch?! Anyway, deze Fairline 40 is zeer compleet, superruim en voorzien van 2 x 250PK Volvo Penta diesel, dat vaart dus geweldig. Het schip is iets gedateerd maar daar is de prijs ook naar. Verder een eerlijke boot waar je oh zo veel plezier mee gaat beleven. Oh ja, dit schip is bij uitstek geschikt om er ook op te wonen, daar is ze helemaal voor uitgerust, het is maar dat je het weet.

Meer weten? Mail ons op info@easysail.nl


Moody 31 kimkieler: prijs € 39.500,-

Te Koop van de eerste eigenaar, dit schitterende en waanzinnig goed onderhouden Moody 31 zeiljacht met dubbelkielen (dus droogvallen is een mogelijkheid….. een must eigenlijk). Deze Moody 31 is zeer compleet, in nagenoeg nieuwstaat en direct vaarklaar. Lekker ruim van binnen met alle comfort die je als zeiler nodig hebt voor een plezierig verblijf aan boord. Wat te denken van een complete natte cel met douche, verwarming in alle hutten, een TV, een oven en ga zo maar door. Ze staat  in de stalling, het onderwaterschip is hierdoor goed te bekijken. Mocht je op zoek zijn naar een goed zeilend jacht voor o.a. de Waddenzee en zeker ook groter water, kom kijken, deze Moody 31 is het absoluut waard. TOPSCHIP!


Pikmeer Kruiser AK: € 16.500,-

Easy Sail heeft weer een juweeltje voor je aan de kade liggen. Deze Pikmeer Kruiser heeft een zeer fraaie klassieke lijn met een achterkajuit (dat zie je niet vaak). Een heerlijk ruim schip, goed onderhouden, meer dan compleet en wat is ze mooi. Vorig jaar (2016) is de romp professioneel geschilderd en het onderwaterschip gedaan. Ze is uitgerust met een onverwoestbare Peugeot Indenor diesel die 50PK levert en voorzien van een boegschroef (dat is een luxe die je niet vaak ziet op vergelijkbare kruisers). Echt een plaatje!


Colvic Atlanta 32 motorsailor: € 18.950,-

Mooie Ketch getuigde Colvic Atlanta motorsailor. Dit schip is zeer compleet uitgerust en voorzien van een recente inboard dieselmotor met weinig draaiuren. Deze Colvic Atlanta is nou precies zo’n schip waar je zo mee wegvaart naar bestemming all over the world. Het schip heeft zowel een stuurwiel in het stuurhuis als in de kuip en is voorzien van tal van extra’s. Recent is er veel vernieuwd, wat te denken van nieuwe kussens, gordijnen, elektronica en nagenoeg nieuwe zeilen. Heel fraai aan dit schip is het gebruikte houtwerk op bijvoorbeeld het brede potdeksel (bovenrand romp). Stiekem gewoon een KOOPJE!


Elisabeth Kruiser: € 2.950,- KLUSBOOT!

Voor weinig geld een ruim zeiljacht met veel mogelijkheden. Toegegeven, het is een hele bult werk maar dan heb je wel wat. Wat slecht is aan dit schip is met name het schilderwerk, romp staat al in de primer, de rest moet nog. In het vlak zitten 2 kleine slechte plekken die je ook moet aanpakken. Wat goed is: de mast is van Proctor, de zeilen zijn zeer netjes en er zit een goed lopende Bukh DV20 inboard diesel in met 20PK. Je koopt als het ware een goede motor en krijgt de boot er GRATIS bij…… of zoiets.


Royal Navy Spiegelsloep: € 22.500,-

Nieuwe schitterend ingetimmerde Royal Navy Spiegelsloep die nog nooit het water gezien heeft! Deze voormalige Engelse marinesloep is recent compleet vernieuwd. De polyester romp is body off gerestaureerd en de 10PK 1 cilinder Yanmar (die met dat mooie geluid) is ook flink aangepakt, verder is alles nieuw. Leest u even mee? Nieuwe kussens, nieuwe kuiptent, nieuwe koelbox, nieuwe betimmering (mahonie en teak en waanzinnig mooi gedaan, geen tweede zo fraai), nieuwe elektra, nieuwe spoelbak, nieuw kooktoestel, nieuwe RVS dieseltank, nieuwe accu’s en ga zo maar door. Een hele mooie sloep die toe is aan een varende schipper.


Westerdijk Zeeschouw: € 18.500,-

westerdijk-zeeschouw

Hele mooie zwaar gebouwde Westerdijk Zeeschouw voor een aantrekkelijke prijs. Door de jaren heen is er veel aan dit schip aangepakt zodat deze boot er gewoon prima bijligt. De Westerdijk staat bekent om de ovale raampjes in de kajuit die ze een herkenbaar karakter geven. Dit schip is bij uitstek geschikt voor mooie vaartochten over de Wadden en bezoekjes aan de Waddeneilanden. Deze platbodem is direct vaarklaar en in het prachtige voormalig Lauwerszee stadje Zoutkamp te bekijken. Alleen de trip naar Zoutkamp is de moeite al meer dan waard.


Viking Sloep ‘Bullebak’: € 14.950,-

Waanzinnig stoere en oerdegelijke voormalige reddingssloep op de grote vaart. Deze Viking Sloep is zwaar gebouwd en quasi grof afgewerkt zodat de komaf van deze sloep nog echt duidelijk is. Natuurlijk staat er een dikke ‘ploffende’ diesel in, wat te denken van een 30PK 2 cilinder Lister?! Dit is toch wat je wil, een no-nonsense sloep met een mooi geluid om heel Easy met je vrienden/vriendinnen een beetje rond te toeren, beetje ouwehoeren, drankje erbij. GEZELLIG! Heb je er al een beetje zin in? Kom kijken, varen we een rondje, kun je zelf ervaren hoe cool deze sloep is en…… waarom de naam ‘Bullebak’ er helemaal bij past.

Meer weten? Mail ons op info@easysail.nl

Onze openingstijden:

Van maandag t.m. vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak. Wil je een boot bekijken? Bel 06 – 21 455 286.


Recent verkocht!

(Dit betreft een willekeurige selectie uit het complete Easy Sail verkocht bestand.)


dufour-31

Dufour 31 kajuitzeiljacht


Jan van Gent 10.35 Cabin


Westerdijk 850 Zeeschouw


domp-27

Domp 27 kajuitzeiljacht


van-der-werf-bakdekker

Van der Werf Bakdekker


zarro-excellent-650

Zarro Excellent 650 sloep


Bavaria 340 LagoonVollenhovense Bol ‘Fleur Femke’: € 37.950,-

Vanwege verandering van onze verhuurvloot kan de door Kooijman & de Vries gebouwde Vollenhovense Bol 850 ‘Fleur Femke’ gekocht worden. Dit schip is de afgelopen jaren meer dan goed bijgehouden. In 2013 is er een nieuwe Vetus diesel geplaatst met 37PK en in 2017 is ze weer helemaal geschilderd. Zeilen, mast, giek, stagen, vallen, blokken en zwaarden alles in prima staat. Van binnen stahoogte en alle comfort dat bij een traditioneel platbodem zeiljacht hoort. Kom kijken, ze ligt in Dokkumer Nieuwe Zijlen op je te wachten.


Kroes Kampen Zeeschouw: € 18.750,-

kroes-kampen-zeeschouw

Een traditioneel platbodem zeiljacht maar met een zeer fraaie ranke lijn waardoor deze Kroes Kampen Zeeschouw meer dan prima zeilt. Ze snijdt door het water en haalt snelheden die de gemiddelde schouw niet gaat halen. Echt een mooi schip dat recent nog groot onderhoud heeft gehad. Ze wordt helemaal compleet geleverd. Ze is te bezichtigen in de overdekte stalling te Lauwersoog. Kom kijken, ze zal je verbazen. RECENT IN PRIJS VERLAAGD!


Aquabell motorkruiser: € 26.500,-

aquabellZeer complete Aquabell motorkruiser die haar eerste levensjaren als commercieel vissersvaartuig rondom het Engels Isle of Wight heeft gevaren. Groot water is voor deze zwaargebouwde boot geen enkel probleem. Ze is meer dan compleet uitgevoerd, wat te denken van radar, elektrische ankerlier met voetbediening, marifoon, GPS, bijboot etc. etc. Een stoer schip met karakter.


Veha Bakdek Kotter: € 29.500,-

veha-bakdek-kotterStoere Bakdek Kotter met deksalon, dus zo vanuit het stuurhuis lekker de ruime kuip met rondzit in lopen. Dit schip komt uit de havendienst van de Rotterdamse haven, ze kan groot water hebben. De afgelopen jaren is het schip compleet opnieuw opgebouwd, het resultaat: een klassiek schip met hedendaags comfort dat in topstaat is. Dit schip ligt in Dokkumer Nieuwe Zijlen en is een bezichtiging absoluut de moeite meer dan waard!


Waarschip 725 (kwarttonner): prijs € 1.650,-

waarschip-725

Op zeker een van de mooiste Waarschip 725’s van Nederland. Deze kwarttonner is in goede staat en recent flink aangepakt. Zo is dit zeiljacht professioneel geschilderd, is het dak vorig seizoen vernieuwd en nog veel meer. Ze wordt geleverd met een goedlopende en zeer betrouwbare Johnson 6PK 2 takt buitenboordmotor, met elektronische ontsteking, die loopt altijd! Gewoon een prachtboot voor een plezierige prijs.


Westerly Pembroke: € 8.450,- (KOOPJE)

westerly-pembroke

Iedereen kent de Westerly….. alleen niet de Pembroke. Het gave aan dit zeiljacht is dat ze de ruimte en stevigheid van de Westerly Centaur heeft en daartegenover WEL fantastisch zeilt. Echt je zeilt rondjes om de Centaur met deze Pembroke. Waarom? Ze heeft een enkele diepstekende kiel, zeilt geweldig. Verder is ze helemaal compleet, goed onderhouden en in zeer nette staat. Voor het geld een absoluut koopje. Kom kijken, ze staat momenteel in Dokkumer Nieuwe Zijlen op de kant en wacht op een nieuwe schipper.


Drascombe Drifter: € 14.000,-

drascombe-drifter

Dit is een echte liefhebbers boot. Bekend van met name de kusten van Groot Brittannië en de Waddenzee, de Drascombe Drifter. Deze Drifter is voorzien van een Yanmar inboard diesel van 9PK en diverse extra’s. Bouwjaar 1984, bouwnummer 110 (de laatste van deze serie). Ze is goed onderhouden en is dan ook in een prima staat. Hoe cool is het om met deze Drifter over het water te zwerven, de wind brengt je waar je wezen wil, diepgang is geen probleem, deze steekt door haar kimkielen nog geen 0,80 dus….. je vaargebied is schier onbeperkt.


Aeolus 666 kimkiel zeiljacht: € 19.900,-

aeolus

Absoluut de mooiste Aeolus 666 ter wereld, kom jij met een mooiere dan eten wij de giek van deze op! Serieus: dit is echt een prachtboot die heel recent nog volledig buitenom geschilderd is. Alles aan boord werkt en is meer dan goed onderhouden. Er zit een goedlopende 30PK Lister Petter diesel in uit 2003. Het mooie aan dit zeiljacht is dat ze door haar kimkielen kan droogvallen. Ideaal voor een oneindig aantal schitterende zeiltochten over de Waddenzee…. maar ook de Noordzee of de binnenwateren zijn met dit schip uitstekend te bevaren. Lekker veel binnenruimte, meer dan compleet en supersterk gebouwd van goed en bovenal dik staal.


Groninger Kapiteinssloep: € 25.950,-

groninger-kapiteinsloep

Kijk, dit is nou een echte sloep! Een zeer degelijk gebouwde houten sloep met helmstok besturing, hoe authentiek wil je het hebben? Deze Groninger Kapiteinssloep is in opdracht bij een werf in het Groningse Zoutkamp gebouwd. Voor een liefhebber van houten sloepen een echte musthave…. en laat dat nou mogelijk zijn, ze is te koop! Het behoeft geen uitleg dat dit schip in topstaat is en dat ze meer dan klaar is voor een nieuwe schipper, ‘een Heer of Dame ‘op stand’ wellicht’, zou Heer Bommel ongetwijfeld zeggen.


Brio Zeilkruiser: € 3.950,- (stoer en degelijk)

brio

Zoek jij een oerdegelijk en stevig gebouwd zeiljacht dat meer dan een stootje kan hebben en dat er ook nog eens heel stoer uitziet? Niet verder zoeken, deze Brio Zeilkruiser is dan helemaal jouw ding. Dit schip is in prima staat en direct vaarklaar. Komt bij dat ze uit een waanzinnig goed jaar komt, 1970….. (toevallig ook het ‘bouwjaar’ van deze Easy Sail makelaar…..). Anyway: gewoon een eerlijke complete boot voor de zeiler die net even wat anders zoekt.


Noorse Sloep (mega STOER): € 19.950,-

noorse-sloep

Schitterende Noorse Sloep met een MEGA stoere uitstraling, echt een waanzinnig mooi schip. Deze sloep komt uit de Noorse visserij en is altijd gebruikt op de Fjorden. Hij kan dus een stootje hebben en is in zwaar polyester gebouwd. De afgelopen jaren is de sloep helemaal opnieuw opgebouwd, nieuwe motor, nieuwe indeling, nieuwe kussens, nieuwe tent en ga zo maar door. Alles is in topstaat. Wat opvalt aan deze sloep is dat de motor en alle technische zaken onder de vloer zijn weggewerkt, je hebt dus lekker veel ruimte en een vlakke vloer. Kom kijken in Dokkumer Nieuwe Zijlen, deze sloep zal je zeker verrassen.


Snipa (Zweedse klasse boot): € 14.950,-

snipa

Magnifiek toch?! Een schitterende in originele staat verkerende Zweedse Snipa zoals ze hoort te zijn, blank gelakt en in prachtige staat. Het is een dame op leeftijd, geboortejaar 1947, en daar hoort wat extra aandacht bij van tijd tot tijd. Deze extra aandacht heeft ze de afgelopen jaren meer dan gehad. Ze is helemaal aangepakt en daardoor echt een schitterend topschip. Daarbij ligt ze in een overdekte loods zodat deze oerdegelijke houten sloep ook zo prachtig blijft als ze nu is. Heb je interesse kom vooral kijken, ze zal je absoluut niet teleurstellen. Dit schip ligt in Leeuwarden in een overdekt boothuis, zo blijft ze natuurlijk ook zo mooi.


Sturgeon 22: € 2.850,- (Koopje!)

Gewoon een heel leuk klassiek gelijnd polyester zeiljacht voor een prettige prijs, dat is deze Sturgeon 22. Voor slechts € 2.850,- koop je een bijna 7 meter lang zeiljacht met een ruime kajuit die fris oogt en door de nette kussens en fraaie betimmering zelfs een beetje chique. Er zit een recente 8PK 4 takt Yamaha BBM bij die zeer goed en rustig loopt, de zeilenset etc. is dik in orde en de boot is inmiddels voorzien van een nieuwe laag antifouling. Ze is klaar voor een nieuwe schipper.

Meer weten? Mail ons op info@easysail.nl


F.C. Mitchell & Son zeiljacht: € 89.000,-

lady-parkstone

Goed………… je hebt boten, je hebt schepen en je hebt jachten! Tot de laatste categorie behoort de Lady Parkstone. Dit zeiljacht is van boven tot onder en van boeg tot spiegel in absolute concoursstaat. De eigenaar, een scheepstimmerman, heeft het tot zijn persoonlijke missie gemaakt dit fraaie houten (iroko op eiken spanten) schip in nieuwstaat te houden. Alles aan dit jacht is in schitterende staat. Dit jacht ademt daardoor een luxe sfeer uit die je niet vaak tegenkomt. Deze chique dame zoekt een schipper die haar weet te waarderen voor wat ze is, een tijdloze klassieker gemaakt voor GROOT water. Ben jij die dame of heer die op de Lady Parkstone aan het roer wil staan? Kom gewoon een keertje kijken.


Defender 32 zeiljacht: € 8.950,-

Dit is nou typisch zo’n zeiljacht waar je alle kanten mee op kunt. De Defender 32 is een echte alleskunner. Ze kan GROOT water hebben, is gemaakt om goed en vooral snel te zeilen, heeft een zee aan binnenruimte en ziet er stiekem best cool uit zo met die ietwat opvallende kleurstelling. Deze Defender is in nette staat, paar kleine klusjes maar daar is de prijs ook naar. Er zit een goede Bukh DV20 inboard diesel in met 20PK, loopt altijd. Dit schip ligt in Makkum.


Neptun 22: € 950,- KLUSBOOT!

VERKOCHT!

Een wel hele goedkope Neptun 22. Dit zeiljacht met hefkiel heeft wat werk, zo moet de mastvoet opnieuw geplaatst worden en heeft het interieur aandacht nodig (lekkage bij de ramen). Daarnaast is het kielmidzwaard niet meer 100 punten. Maar goed…. voor € 950,- wie doet je wat, je krijgt die dikke tandemas trailer er ook nog bij!? Beetje klussen om daarna een prima zeiljacht te hebben met hefdak, dus lekker veel binnenruimte. Oh ja, ze is wel helemaal compleet.

Boot is verkocht!


Zeeuwse Schouw platbodem: € 28.500,-

zeeuwse-schouw

Keurige Zeeuwse Schouw van de bekende Kooijman & de Vries werf. Dit platbodem zeiljacht is in goede staat met een meer dan gezellig interieur met een paar traditionele Hindeloopen beschilderingen. Echt een geweldige boot van binnen, je wil nooit meer uit de kajuit. Verder heeft deze schouw stahoogte en een praktische indeling met het toilet in een gescheiden ruimte.

Meer weten? Mail ons op info@easysail.nl


Sparkman & Stephens: € 8.950,-

sparkman-stephens

Dit is een beetje een gevalletje apart….. vrij letterlijk. Het is vermoedelijk een Sparkman & Stephens klassiek zeiljacht uit het Engeland van voor de Tweede Wereldoorlog. Bouwjaar geschat ergens rond 1935. Het is een afbouw project. De huidige eigenaar heeft de romp compleet laten vernieuwen, de motor (inboard Volvo Penta 10PK diesel) laten reviseren en een zeer fraai nieuw interieur laten plaatsen. Alles in zeer goede en nette staat….. maar dus nog niet helemaal klaar. Wanneer ze wel afgebouwd is heb je met recht een van de mooiste jachten bij jou in de jachthaven. Het schip wordt compleet geleverd en mag op locatie afgebouwd worden (scheepskraan aanwezig). Dit schip staat op Jachtwerf en Bootcentrum it Stienfek te Ee.

Meer weten? Mail ons op info@easysail.nl


Fifty Fifty zeegaand woonschip: € 74.950,-

fifty-fifty-motorsailor

Een UNIEK schip om op te wonen, te werken, te recreëren….. of om er mee de wereld over te varen. Deze in 1961 bij de Kerstholt Werf te Groningen gebouwde Fifty Fifty (de naam staat voor het vermogen van dit schip om half op de motor, half op de zeilen te varen), biedt een wereldzee aan binnenruimte. Op dit schip is alles zwaar gebouwd en alles even nautisch. Een genot om op te verblijven, een lust om naar te kijken. Wat een heerlijke, stiekem beetje gekke, boot (schip natuurlijk). Ze is uitgerust met 2 motoren die in een fraaie ruime machinekamer midscheeps zijn geplaatst. Over een schip als de Fifty Fifty moet je eigenlijk niet praten, die moet je gewoon bekijken….. en dat mag, tenminste wanneer je serieus bent en genoeg spaarcentjes hebt. Er moet overigens wel wat werk verzet worden aan boord maar dat terzijde.

Meer weten? Mail ons op info@easysail.nl


Vollenhovense Bol ‘Johanna’: € 39.500,-

vollenhovense-bol-vrouwe-johannaVanwege vernieuwing van de verhuurvloot kan de door Kooijman & de Vries gebouwde Vollenhovense Bol 850 ‘Vrouwe Johanna’ gekocht worden. Dit schip is de afgelopen jaren technisch zeer goed bijgehouden. Alles werkt zoals het hoort. Zeilen, mast, giek, stagen, vallen, blokken en zwaarden alles in prima staat. Van binnen stahoogte en alle comfort dat bij een traditioneel platbodem zeiljacht hoort. Kom kijken, ze ligt in het Friese Ee op je te wachten.


Eyghtene 24: € 7.950,- (Nieuwstaat!)

eygthene-24

Wie wil dit nou niet? Een meer dan goed zeilend jacht, van de bekende jachtontwerper Ron Holland, dat nagenoeg in nieuwstaat is voor een prijs van een ‘tweedehandsje’……… Echt deze Eygthene 24 is in TOPSTAAT. Ze is recent helemaal aangepakt en biedt naast haar regatta waardige zeileigenschappen een heerlijke dosis comfort. Precies zo’n boot waar je direct mee wegvaart, waar je overdag over het water mee knalt en ’s avonds lekker in de haven of op het anker geniet van het leven aan boord. Een SUPERBOOT!

Meer weten? Mail ons op info@easysail.nl


Navi Vlet CASCO: € 3.500,-

navi-vlet-700-casco

Heb jij 2 rechter handen (liefst meer) en zin om deze winter jouw eigenideale vlet in elkaar te zetten? Wij hebben de basis voor je staan. Een zeer goed professioneel gelast casco van een Navi Vlet 700. Hier is absoluut iets moois van te maken met het nodige geduld, vakmanschap en natuurlijk geld. Het casco is nieuw gebouwd, voorzien van een dubbele bodem en keihard. Iets voor jou? Kom kijken en doe een bod, we willen er wel vanaf inmiddels.

Meer weten? Mail ons op info@easysail.nl


Maurice Griffiths ‘Black Jack’: € 2.750,-

maurice-griffiths-black-jack

Droom jij wel eens van verre reizen op een nostalgisch klassiek zeilschip? Misschien is het tijd even wakker te worden want ‘jouw’ droomschip staat te koop voor een absolute bodemprijs en ze heeft je hulp nodig. Deze fenomenaal fraai gelijnde Maurice Griffiths ‘Black Jack’ is van 1947 en heeft inmiddels echt flink onderhoud nodig. Het is een schip dat qua lijn ongeëvenaard is maar waar je wel de nodige dosis doorzettingsvermogen voor moet hebben. Ze is van hout en vij de kielbalk zit een rotte plek die vervangen moet worden. Verder is er op de spiegel boven de waterlijn een stuk hout slecht en dient het interieur weer compleet opnieuw geplaatst te worden. Het schip is wel helemaal compleet. Dus….. kom kijken, leef je droom, met dit schip kan het.

Meer weten? Mail ons op info@easysail.nl


Dawncraft Dandy 19: € 1.950,-

Zoek jij een no nonsense bootje om lekker mee rond te toeren, te vissen of gewoon gezellig op te kamperen?! Kan allemaal met deze grappige Dawncraft Dandy 19. Het is een ruim en door de trimaran romp ook een heel stabiel motorbootje.  Ze wordt compleet vaarklaar opgeleverd inclusief een goed lopende elektrisch gestarte 25PK sterke Evinrude 2takt BBM. Wat je zelden ziet in deze lengte is dat ze een gescheiden toiletruimte heeft, toch handig wanneer je aan het vissen bent met je maten…… toch?!

Meer weten? Mail ons op info@easysail.nl


Wegu Happy Racing (Klusboot): € 750,-

wegu-happy-racing

Deze Wegu Happy Racing is een echte klusboot. Voor dit schip moet je veel geduld en een flinke dosis enthousiasme hebben. Op de motor na is ze wel tamelijk compleet en heeft ze bijna nieuwe zeilen (grootzeil, rolgenua), vandaar de ogenschijnlijk hoge prijs voor deze op dit moment niet zo mooie boot. OOk de mast en het tuig is eigenlijk hartstikke goed. De Wegu Happy Racing heeft stahoogte van voor naar achter en is van binnen super ruim. Hier is best een leuk zeiljacht van te maken en…… voor weinig geld. Kom kijken, ze ligt in Ee.

Meer weten? Mail ons op info@easysail.nl