Even voorstellen:

 


easy-sail-liggend

Easy Sail, de jachtmakelaar voor het Lauwersmeer en omstreken!

Jachtmakelaars en bootverkopers heb je in alle soorten en maten, Easy Sail maar in 1: ‘als gegoten‘. Jouw boot voelt als ‘ons’ schip en wij zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij in alle scenario’s de beste deal hebt. Voor ons maakt het niet uit of jij je schip via Easy Sail koopt of verkoopt, een boot heb je voor je plezier en dat moet vooral zo blijven. Daarom geen gedoe, geen kleine lettertjes, geen halve afspraken of wat dan ook, gewoon een eerlijke deal waar iedereen 100% enthousiast over is. Zo hoort het! En….. zo gaat het bij Easy Sail. Nog even dit: mocht je ons inschakelen, om jouw schip te verkopen of om jouw droomschip aan te kopen, dan is het belangrijk te weten dat wij altijd op basis van No Cure, No Pay werken. Oh ja, mocht je nou heel snel van je boot af willen, wij doen ook aan directe inkoop tegen handelsprijzen (dat dan weer wel……).

 

Wij hebben een extra ’touch’ met droogvallende schepen.

 

Interesse? Bel 06 21 455 286 en wij vertellen je graag meer over hoe jouw boot succesvol te verkopen. We doen het graag en goed voor je, beloofd!

‘Onze havens’ zijn de prachtig gelegen Jachthavens rondom het Lauwersmeer: Jachthaven Lunegat in het Friese Dokkumer Nieuwe Zijlen, Jachthaven Het Noordergat in Lauwersoog, Jachthaven Het Hunzegat in Zoutkamp en als vierde Jachthaven Lauwersmeer te Oostmahorn. Hier liggen de meeste van onze verkoopschepen en…. kun jij wanneer je een schip koopt, en nog een ligplaats zoekt voor je boot, natuurlijk terecht.