Even voorstellen:

4 Bedrijven onder 1 dak….. ‘1 dek’ om maar even nautisch te blijven. Hierdoor zijn we op watersport gebied bijna van alle markten thuis….. en wat we niet weten of kunnen, zoeken we voor je uit zodat jij in ieder geval aan 1 adres genoeg hebt, het onze!


easy-sail-liggend

Easy Sail, de jachtmakelaar voor het Lauwersmeer en omstreken!

Jachtmakelaars en bootverkopers heb je in alle soorten en maten, Easy Sail maar in 1: ‘als gegoten‘. Jouw boot voelt als ‘ons’ schip en wij zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij in alle scenario’s de beste deal hebt. Voor ons maakt het niet uit of jij je schip via Easy Sail koopt of verkoopt, een boot heb je voor je plezier en dat moet vooral zo blijven. Daarom geen gedoe, geen kleine lettertjes, geen halve afspraken of wat dan ook, gewoon een eerlijke deal waar iedereen 100% enthousiast over is. Zo hoort het! En….. zo gaat het bij Easy Sail. Nog even dit: mocht je ons inschakelen, om jouw schip te verkopen of om jouw droomschip aan te kopen, dan is het belangrijk te weten dat wij altijd op basis van No Cure, No Pay werken. Oh ja, mocht je nou heel snel van je boot af willen, wij doen ook aan directe inkoop tegen handelsprijzen (dat dan weer wel……).

Interesse? Bel 06 21 455 286 en wij vertellen je graag meer over hoe jouw boot succesvol te verkopen. We doen het graag en goed voor je, beloofd!

Onze ‘thuishaven’ is de prachtig gelegen Jachthaven Lunegat in het Friese Dokkumer Nieuwe Zijlen. Hier liggen de meeste van onze verkoopschepen en…. kun jij wanneer je een schip koopt, en nog een ligplaats zoekt voor je boot, natuurlijk terecht. Meer informatie vind je op www.lunegat.nl


Platbodem-Verhuur-Friesland

Platbodem Verhuur Friesland, waar varen een belevenis wordt!

De naam van ons bedrijf zegt het al, wij verhuren platbodem zeiljachten in Friesland. Onze vloot bestaat uit 2 Vollenhovense Bollen 850 die meer dan goed onderhouden zijn. Deze schepen zijn plezierig compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien. Ons vaargebied zorgt ervoor dat jouw vaartocht een absolute belevenis wordt. Wat te denken van een tocht over het schitterende Lauwersmeer en het daaromheen gelegen Nationale Park om vervolgens bij Lauwersoog het ruime sop te kiezen. Je zeilt naar Schiermonnikoog of Ameland om tussentijds droog te vallen op het Wad. Prachtig toch?! Of….. je kiest voor de 2 stedentocht! Je vaart via Dokkum naar Leeuwarden of via Zoutkamp naar Groningen, juweeltjes van steden die een bezoek meer dan waard zijn. Huren bij Platbodem Verhuur Friesland doe je voor een zorgeloze en geweldige vaarbelevenis.


Logo-Lauwersmeer-Watersport

LauwersMEER Watersport, tot in de puntjes verzorgd!

Je kent vast de uitdrukking wel ‘koop een boot, werk je dood’. Een boot hebben is hartstikke leuk, het werk eraan soms wat minder. Gelukkig kunnen wij je dit voor een groot deel uit handen nemen. LauwersMeer Watersport regelt dat jouw schip er tip top uit blijft zien. Wij reinigen je schip, repareren polyester, vervangen ramen en raamrubbers, verhelpen lekkage en ga zo maar door. En…. dit werk doen we niet sinds gisteren! We hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het onderhouden van schepen. Eerlijk is eerlijk, we zijn misschien niet de snelste maar toch zeker wel de beste. Al onze klussen worden tot in de puntjes uitgevoerd en met een oog voor details zoals je dat nog maar zelden ziet. Een bootje poetsen kan iedereen, een boot conserveren….. daar heb je LauwersMEER Watersport voor nodig.


DokkumerEeWatersport

Dokkumer Ee Watersport, wij weten alles……. van scheepstechniek!

Stel je hebt een boot en bent er lekker een weekendje mee op pad. Dan ineens een raar geluid, wat rook en…… je valt stil: motorstoring. Met wat kunst en vliegwerk haal je de kant nog wel maar wat dan? Dan is het goed dat je Dokkumer Ee Watersport kent. Wij repareren op locatie jouw boot of slepen haar naar een plek waar reparatie mogelijk is. Jij vaart in ieder geval in no time weer verder. Ook voor reguliere reparaties en onderhoud kun je natuurlijk bij ons terecht. Van het inbouwen van een boegschroef tot het vervangen van een saildrive en van het plaatsen van een paar nieuwe accu’s tot het repareren van een defecte pomp, wij fixen het. Alle zaken aan boord waarvan jij niet eens weet dat ze stuk kunnen….. die repareren wij. Een goed schip heeft een blije crew.